2017 Sıcak Oyun Kingdom Hearts Anahtarlık Dart Anahtarlık Tutucu çanta charm Anahtarlık Moda Takı

w2747

₺11.47

-2.87

₺14.34

-20 %

Yeni ürün


zincir Lenth: 3.5 cm ağırlık: 21g
~ tedarikçisi giriş biz kıdemli 6 yıllık tecrübesi ile fabrika tedarikçisi alibaba. mağazamızda ürünlerin Çoğu olduğunu stok. büyük sipariş, daha iyi toplu fiyat, biz daha iyi fiyat sunabilir veya express aracılığıyla ücretsiz kargo bizim düzenli müşteri için. Anything bir mesaj bırakabilirsiniz, biz 12 içinde size cevap verecektir saat. çalışma süresi: Amerika Brezilya (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusya (Moskova GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) İngiltere Fransa (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ geribildirim eğer çok takdir bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating yorum bırakın! herhangi bir sorun ile ilk bizimle irtibata lütfen, veya açılış anlaşmazlık veya nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunuz. bizim büyük zevk olacak eğer biz size verebilir heyecanlı Satın Alma deneyimi. biz içtenlikle Uzun Vadeli iş işbirliği başlatmak.

Etiketler: Ucuz 2017 Sıcak Oyun Kingdom Hearts Anahtarlık Dart Anahtarlık Tutucu çanta charm Anahtarlık Moda Takı, Yüksek Kalite 2017 Sıcak Oyun Kingdom Hearts Anahtarlık Dart Anahtarlık Tutucu çanta charm Anahtarlık Moda Takı, Çin Anahtar Zincirleri Tedarikçiler

Metal Türü Zamak
cinsiyet Üniseks
stil Moda
metal renk Gümüş Kaplama
Şekil \ desen başak
Model Numarası YS10605
malzeme Maden
fonksiyon Mood Tracker
Uygunluk All Compatible
öğe Türü Anahtarlıklar
İnce veya Moda Moda
Marka Adı moontreya
Size 3.2x3.2cm
Weight 21 g

Henüz kullanıcı değerlendirmesi yok.

İlgili ürünler